Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області відзначили найкращих представників педагогічної галузі

6 жовтня 2020 - 17:20

Сьогодні, 6 жовтня, на території парку «Дубовий Гай» (комплекс «Sunrise Park») відбувся урочистий захід з нагоди святкування Дня працівників освіти. Привітати педагогів області завітали заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олександр Свистун та керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. Голова облдержадміністрації Віталій Боговін привітав педагогів з професійним святом через особисте відео-звернення.

На урочистому заході також були присутні голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, Голова Запорізького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки Надія Гринь та Голова Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Олександр Головко.

У святковій обстановці заступник голови ОДА (стажування) Олександр Свистун привітав та нагородив відзнаками найкращих педагогів Запорізької області.

  • Сердечно вітаю вас з вашим професійним святом. Це свято об’єднує тих людей, які навчають та виховують нові покоління. Згадуючи професію вчителя, я хотів би навести цитату одного англійського філософа: «Вчитель як свічка, що згорає задля освітлення шляху інших». Шановні вчителі, педагоги, низький вам уклін за сумлінну і щоденну працю, турботу про наших дітей. Хочу вам побажати міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у всіх ваших справах, здійснення мрій, - звернувся до освітян області Олександр Свистун.

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, навчання і виховання підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм педагоги регіону були нагородженні орденами «За заслуги», медалями «За розвиток Запорізького краю», Грамотами Запорізької облдержадміністрації, Подяками та цінними подарунками.

Крім того,  були нагородженні лауреати обласної педагогічної премії – найкращі представники педагогічної спільноти. За сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток освіти педагоги області також були відзначені Почесними грамотами та Подяками Міністерства освіти і науки України.

  • Надзвичайно приємно приєднатися сьогодні до всіх привітань у вашу адресу. Бо насправді вихователь, вчитель, викладач - це не просто професія. Це покликання душі. Кожна людина через все своє життя несе вашу відкриту усмішку, тепло вашої руки. Сьогодні кожен успіх ваших учнів - це ваша заслуга. Кожен вдячний своїм батькам і вам за те, чого досягає в житті. Бажаю міцного здоров’я, всіляких гараздів, а головне – талановитих і вдячних учнів, - привітала педагогів Зінаїда Бойко.

Педагогічні колективи закладів профосвіти були нагородженні Почесними орденами і грамотами Запорізької обласної федерації роботодавців. Також привітання були адресовані «ветеранам» системи професійно-технічної освіти.

Наприкінці урочистого заходу Почесними грамотами та відзнаками були нагородженні представники організацій профспілки працівників освіти і науки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024