Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відбулося засідання обласної робочої групи з питань діяльності ринку пасажирських автоперевезень

24 вересня 2020 - 15:00

Сьогодні, 24 вересня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Віталія Тишечка відбулося засідання обласної робочої групи з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень у Запорізькій області.

Під час засідання обговорювалися питання впливу роботи нелегальних перевізників на діяльність законних перевізників, стану виконання протокольних доручень за результатами засідання робочої групи від 06.08.2020 та результати перевірки діяльності нелегальних перевізників за серпень-вересень 2020 року.

Директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Марина Барановська доповіла, що згідно з планом обласною робочою групою здійснено перевірку понад 230 автобусів у м. Запоріжжя, м. Бердянськ, м. Приморськ, Запорізькому та Якимівському районах. За результатами перевірок уповноваженими органами складено 31 акт про порушення вимог законодавства про автомобільний транспорт, 13 постанов про накладення адміністративного стягнення та 2 протоколи про адміністративне правопорушення. Інформація про результати перевірок постійно висвітлювалася на сайті облдержадміністрації.

З метою боротьби з нелегальними перевезеннями облдержадміністрацією проводиться робота з впровадження відповідної системи із застосуванням на транспорті GPS-систем та QR-кодів. Розроблена дорожня карта реформ на транспорті та готується концепція впровадження інтелектуальних систем на транспорті. Проаналізовано рухомий склад перевізників.

За результатами засідання робочої групи вирішили доручити ПрАТ «Запоріжавтотранс» інформувати облдержадміністрацію про виявлені факти нелегальних перевезень пасажирів автотранспортом. Управлінню Укртрансбезпеки у Запорізькій області, Управлінню стратегічних розслідувань в Запорізькій області доручено активізувати проведення перевірок нелегальних пасажирських автоперевізників. Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації довірено забезпечити затвердження та виконання плану проведення робочою групою перевірок на ІV квартал 2020 року.

Робота з виявлення нелегальних перевізників продовжується.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг