Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Спортивна спільнота регіону підбиває підсумки роботи за півроку

18 червня 2020 - 16:36

Відбулося засідання колегії Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Учасники засідання обговорили проєкти державних Стратегій з розвитку фізичної культури та спорту в Україні до 2028 року та розвитку молодіжної політики до 2030 року. Члени колегії проаналізували проєкти концептуальних документів та внесли свої пропозиції, які дозволили б розвивати національні види спорту.

Начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова наголосила на необхідності організувати роботу в нових умовах з використанням новітніх технологій та світового досвіду.

Заступник начальника Управління – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Владислав Ковпак доповів про проєкт Стратегії розвитку фізичної культури та спорту в Україні на період до 2028 року. Він розповів про п’ять векторів реалізації державної політики сфери фізичної культури і спорту, затверджених Міністерством молоді та спорту, які утворять  платформу для формування здорової нації та успішної спортивної України в світі.

Заступник начальника Управління – начальник відділу з питань молоді Інна Киник представила проєкт Стратегії розвитку державної молодіжної політики до 2030 року. Було окреслено про чотири основні пріоритети, які враховують демографічні, безпекові, сімейні, економічні виклики. Основні засади Національної стратегії обов'язково будуть враховані при реалізації молодіжної політики на регіональному рівні та при розробці обласної цільової програми «Молодь Запорізького краю» на наступні роки.

Також учасники засідання обговорили питання олімпійського руху в Запорізькій області, яке розкрив голова обласного відділення НОК України Володимир Лобанов. Усю спортивну спільноту цікавить формат та терміни проведення Олімпійських ігор у Токіо.

Молодь, яка на сьогодні має надзвичайні можливості як для особистого розвитку так і для втілення колективних ідей, поділилася планами проведення заходів до Дня молоді та Дня Конституції України. Керівники Обласного центру молоді та Обласного центру патріотичного виховання молоді розповіли, у якому форматі цьогоріч будуть проходити свята.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Індивідуальні дослідження зовнішніх ринків: безоплатна програма для підтримки бізнесу

Впродовж доби окупанти 310 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 910-го дня війни

Запорізька міська лікарня готується до масштабного оновлення: травматологічний корпус отримає нове життя

Запоріжці на п'єдесталі: представники обласної та міської влади відзначили срібного призера Олімпійських ігор Парвіза Насібова та фіналістку Вікторію Кесарь

Обстріли Малокатеринівки: кількість поранених дітей зросла

Зворотній зв’язок із бізнесом: для підприємців доступна платформа «Пульс»

Ще один чорний день для Запорізького краю: ворог безжально вбиває дітей та мирних громадян

Як ВПО можуть отримати допомогу щодо психічного здоров’я: пояснення від НСЗУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 21.08.2024

Впродовж доби окупанти 303 рази били по 12 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 909-го дня війни