Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Оновлено положення про обласну раду трудової молоді

4 жовтня 2019 - 15:33

За проєкт проголосували члени обласної ради трудової молоді під час чергового засідання. Участь у її роботі  взяла начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

– На минулому засіданні було обрано нового керівника ради та заступника, тому сьогодні планується розглянути ще кілька кадрових питань. Хочу зазначити, що упродовж третього кварталу рада трудової молоді дещо збавила темпи своєї роботи. У тому числі за літо члени ради жодного разу не виїжджали на підприємства, хоча ця практика є важливою та потрібною, – підкреслила Наталія Власова.

На початку засідання голова обласної ради трудової молоді, начальник БПВУО ПАТ «Запоріжтрансформатор» Олександр Ворона підбив підсумки роботи обласної ради трудової молоді за ІІІ квартал та озвучив плани роботи до кінця року.

Після цього відбулася презентація доопрацьованого проєкту. Проєкт Положення про обласну раду трудової молоді 2019 розроблено у відповідності до Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган регіонального рівня, затверджений постановою Кабінету Міністрів України.

Рада трудової молоді при Запорізькій обласній державній адміністрації є постійно діючим, консультативно-дорадчим органом, що утворюється з метою повного врахування позиції трудової молоді при розробленні та реалізації регіональної молодіжної політики, налагодження конструктивної взаємодії між Запорізькою обласною державною адміністрацією та молодіжним активом трудових колективів підприємств, установ, закладів та організацій Запорізької області.

Так, внесено зміни в основні завдання ради, права та обов’язки, що формуються на основі завдань. Також внесено доповнення у частині складу ради та посадових зобов’язань.

Рішення ради мають рекомендаційний характер і є обов’язковими для розгляду місцевою держадміністрацією, обласною радою.

Члени ради трудової молоді також обговорили питання стосовно проведення обласного конкурсу для обдарованої молоді в галузі науки у цьому році. Було наголошено, що подання на претендента готує вищий навчальний заклад, промислове підприємство, установа, організація Запорізької області або структурний підрозділ з реалізації молодіжної політики районних державних адміністрацій, міських виконавчих комітетів міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад Запорізької області. Подання на конкурс надсилаються  щороку до 15 жовтня.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти завдали 275 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області.

«Перемагаємо разом»: в обласному центрі відзначили День фізичної культури та спорту

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 14.09.2024

Впродовж доби окупанти 317 разів били по 8 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 933-го дня війни

Готовність до блекауту: на території області обладнано понад 400 Пунктів Незламності

Розвиток професійного та масового спорту: обласна влада та Федерація легкої атлетики України обговорили план дій

Екологічні публічні закупівлі: на Infobox Prozorro додали новий розділ

Запрошуємо на перший всеукраїнський фестиваль ветеранської культури «Коло ветеранів» у Києві

Послуги на постачання електроенергії: робоча група «Прозорість і підзвітність» виявила ймовірне завищення цін

Державна підтримка: аграрії Запорізької області можуть отримати до 2000 грн компенсації за гектар оброблюваної землі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 13.09.2024