Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Працівники прокуратури приймають вітання з Днем незалежності України

23 серпня 2019 - 12:43

Тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Елла Слепян взяла участь в урочистих зборах, що відбулися у прокуратурі Запорізької області з нагоди 28-ї річниці  незалежності України.

– На цьому тижні Україна відзначає важливі державні свята – День Державного прапора та День Незалежності. Те, що ми можемо під мирним небом відзначати вже 28 річницю вільної та суверенної держави, – результат боротьби та тяжкої роботи мільйонів українців різних часів.  Не виняток і працівники прокуратури. Ви стоїте на сторожі законності, прав та свобод наших громадян. Саме завдяки вашому професіоналізму, переконана, ми зможемо досягти демократичного громадянського суспільства та верховенства права. Нас чекає непростий шлях. Але, якщо ми будемо йти цією дорогою разом, нас чекає сильна держава та нові перемоги. Щиро бажаю вам наснаги в такій нелегкій роботі, успіхів та благополуччя. Зі святом, – привітала працівників прокуратури Елла Слепян.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності, захист конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня незалежності України медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено заступника керівника Запорізької місцевої прокуратури № 1 Віктора Харченка.

Подяками голови Запорізької обласної державної адміністрації відзначено: начальника відділу інформаційних технологій прокуратури області Юрія Гаврилова, заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення прокуратури області Максима Кофанова, заступника начальника відділу організації представництва інтересів держави в суді та при виконанні судових рішень прокуратури області Максима Більця, заступника начальника відділу організації представництва інтересів держави в суді та при виконанні судових рішень прокуратури області Катерину Дядюшеву, прокурора відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області Ганну Купенко.

Працівників прокуратури також привітав перший заступник голови облради Єгор Семенков, єпископ Запорізький і Мелітопольський Православної церкви України Фотій та прокурор області Валерій Романов.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»

«Сонячний РеСтарт» – новий навчальний курс для ветеранів та ветеранок

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.08.2024

Впродовж доби окупанти 208 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 915-го дня війни

Запорізька область на варті безпеки: 427 Пунктів незламності готові приймати мешканців у разі надзвичайної ситуації

Черговий акт тероризму країни-агресорки: загинув чоловік та поранена жінка в одному із сіл Вільнянської громади

Всеукраїнський проєкт «Освітній Суп»: запорізькі школярі можуть долучитися до безоплатних занять з української мови та математики