Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьких освітян відзначено подяками Міністерства освіти і науки України

23 липня 2019 - 13:39

Під час робочої поїздки до Запорізької області Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич вручила відзнаки кращим працівникам галузі. Про це повідомляють у Департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

За багаторічну, плідну та бездоганну працю, високий професіоналізм, забезпечення реалізації державної політики у сфері освіти, активну громадську і життєву позицію, підготовку вчителів нової формації та вагомий особистий внесок у створення та розвиток комфортних умов навчання, виховання та реабілітації дітей з особливими потребами Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено директора Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат «Джерело» Олександра Нішенка.

За багаторічну, плідну та бездоганну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області, активну громадську і життєву позицію та підготовку переможця (І місце) Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» – Дмитра Писанка та директора Михайлівського вищого професійного училища Віктора Удовіченка.

За багаторічну, плідну та бездоганну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області, активну громадську і життєву позицію та участь у створенні навчально-практичного центру інноваційних технологій зварювання – директора Запорізького політехнічного центру професійно-технічної освіти Володимира Полухіна.

За багаторічну, плідну та бездоганну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області, активну громадську і життєву позицію та участь у створенні навчально-практичного центру «Механічна обробка металу» – директора Запорізького машинобудівного професійного училища Олександра Олійника.

За сумлінну та бездоганну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та участь у пілотному проєкті реформи «Нова українська школа» нагороджено вчителя-методиста Бердянської гімназії № 3 «Сузір’я» Аллу Акуленко, вчителя початкових класів комунального закладу «Дніпрорудненська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів «Талант» Юлію Вовк, вчителя початкових класів Кушугумського навчально-виховного комплексу «школа І-ІІІ ступенів – гімназія «Інтелект» Аліну Золотарь, вчителя-методиста Бердянської гімназії № 3 «Сузір’я» Надію Золотухіну та вчителя початкових класів Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 91 Юлію Зонюк.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»

«Сонячний РеСтарт» – новий навчальний курс для ветеранів та ветеранок

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.08.2024

Впродовж доби окупанти 208 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 915-го дня війни

Запорізька область на варті безпеки: 427 Пунктів незламності готові приймати мешканців у разі надзвичайної ситуації

Черговий акт тероризму країни-агресорки: загинув чоловік та поранена жінка в одному із сіл Вільнянської громади

Всеукраїнський проєкт «Освітній Суп»: запорізькі школярі можуть долучитися до безоплатних занять з української мови та математики