Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ще 10 запорізьких громад підготували проектні заявки на формування інфраструктури

13 червня 2019 - 15:20

Під головуванням керівниці апарату облдержадміністрації Зінаїди Бойко відбулося засіданні комісії з підготовки висновків щодо проектних заявок на проекти, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

За результатами попередніх засідань комісія розглянула 84 проектні заявки від 30 об’єднаних територіальних громад. З них 28 громад отримали схвальні висновки комісії облдержадміністрації  щодо 75 проектних заявок на суму 83 млн  514 тис. 700 грн, що становить близько 63% від загального обсягу суми інфраструктурної субвенції. Дві проектні заявки направлено на доопрацювання.

На сьогодні на засіданнях комісії Міністерства регіонального розвитку розглянуло 13 проектних заявок від восьми об’єднаних територіальних громад Запорізької області, які отримали погодження щодо проектів, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

- В облдержадміністрації тривають засідання комісії з підготовки висновків щодо проектних заявок на проекти, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Сьогодні ми розглянемо 41 проектну заявку від 10 об’єднаних територіальних громад на загальну суму 26 млн 528 тис. 500 грн, у тому числі проектні заявки на сім проектів від двох громад (Берестівської та Остриківської сільських об’єднаних територіальних громад), які були направлені комісією на доопрацювання, будуть розглянуті повторно, - пвідомила Зінаїда Бойко.

Крім цього, ще шість об’єднаних територіальних громад (Бердянська міська об’єднана територіальна громада, Воздвижівська сільська об’єднана територіальна громада, Михайлівська селищна об’єднана територіальна громада, Чернігівська селищна об’єднана територіальна громада, Чкаловська сільська об’єднана територіальна громада, Новоукраїнська сільська об’єднана територіальна громада) не надавали проектні заявки                                                                                                                             на розгляд комісії,  а Водянська сільська об’єднана територіальна громада має надати проектні заявки повторно, після доопрацювання, на загальну суму 26 млн 606 тис. 900 грн.

Загалом у 2019 році бюджетна субвенція на розвиток об’єднаних територіальних громад складає 2,1 млрд грн, з них 132,7 млн грн отримають 44 об’єднані територіальні громади Запорізької області.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»