Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Стартує конкурс відеоробіт на участь у Всеукраїнському таборі «Вартові безпеки»

27 березня 2019 - 09:30

Для молодих активістів області є унікальна можливість заявити про важливу соціальну проблему, що стосується особистої безпеки. Так, Міністерство молоді та спорту України оголошує про початок відбіркового етапу на участь у Всеукраїнській акції «Вартові безпеки», спрямованій на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

У програмі роботи  табору передбачено заняття для молоді з домедичної підготовки та поведінки на дорозі; основи військово-спортивної підготовки і тактичних занять; відпрацювання компетенцій, які сприятимуть всебічному розвитку особистості, зміцнять громадсько-державницьку позицію. Організатори відзначають, що всі заняття будуть проводити патрульні поліцейські.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, для участі у таборі необхідно створити відеоролик, спрямований на розв’язання певної важливої соціальної проблеми, що стосується особистої безпеки молоді та її оточення. Відеороботи приймаються до 1 червня 2019 року.

Вимоги до відео: робота, її зміст, сюжет дія сценічних осіб і персонажів не повинні суперечити Закону України «Про рекламу»; заборонено у відеоролику демонструвати елементи жорстокості, насильства, порнографії, цинізму, приниження людської честі та гідності. Зміст відеороботи має розкрити гостру соціальну проблему, на розв’язання  якої спрямований ролик. Посилання на відеоролик (формат AVI/MP4/MOV хронометраж не більше 90 секунд) розміщується у гугл-формі за посиланням. Лист-підтвердження про відібраних учасників буде надіслано додатково.

Участь у таборі безкоштовна.

За додатковою інформацією можна звернутися до відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту за тел.: (044) 289 08 30, e-mail: konovalyk@msms.gov.ua (Коновалюк Ольга).

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Запоріжжя отримає сучасний спортивний комплекс: оновлена школа вищої спортивної майстерності відкриє двері вже за місяць

«Бігова Україна»: спортивний захід об’єднав 300 прихильників бігу та скандинавської ходьби

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024