Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Упевнений, жителі Мелітополя самі бачать ті якісні зміни, що відбулися в місті за останні чотири роки»

27 серпня 2018 - 16:27

Під час робочої поїздки до Мелітополя голова облдержадміністрації Костянтин Бриль проінспектував хід робіт з капітального ремонту дорожнього полотна по просп. 50-річчя Перемоги від вул. Гоголя до бульвару 30-річчя Перемоги.

Як повідомив Мелітопольський міський голова Сергій Мінько, загальна кошторисна вартість становить об’єкта  9,6 млн. грн. Із  них місцевий бюджет виділив 1,1 млн. грн., решта 8,5 млн. грн. - субвенція з обласного екологічного фонду.

Як наголосив Костянтин Бриль, у цьому році в Запорізькій області дуже активно здійснюється відновлення доріг як державного, так і місцевого значення.

- Стосовно оновлення автошляхів на місцях - роботи виконуються дуже ефективно та в короткі строки. Вважаю, що ініціатива Президента та Уряду держави, у співпраці з коштами обласного бюджету, мають охоплювати всі дороги. Тож ми працюватимемо над тим, аби кошти субсидії були використані у правильних напрямках, і нині готуємо проектну документацію для подальших робіт. Упевнений, жителі Мелітополя самі бачать ті якісні зміни, що відбулися в місті за останні чотири роки. Це конкретні справи, а не балачки. Кошти обласного екологічного фонду виділялися, в першу чергу, на заміну колекторів, що, звичайно,  потребує і відновлення доріг після ремонтів трубопроводів. Уже 29 вересня Мелітополь відзначатиме День міста, тож маю надію, що до цієї дати ремонт тієї ділянки, де ми перебуваємо, завершиться, і ми разом зможемо порадіти за місто, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За даними підрядника ПП «АБЗ», всього буде укладено 16 тис. м² асфальту, встановлено нові паркувальні кишені площею близько 2,5 тис. м², виконано облаштування п’яти  зливоприймачів, прокладено 50 м трубопроводу. Також заплановано облаштування паркувальних зон і укладання верхнього шару асфальтного покриття.

На сьогодні підрядні роботи виконано на 60%. Зокрема, укладено близько 13 тис. м² нижнього шару асфальтного покриття, демонтовано старі бордюри та почалася установка нових.

Роботи планується завершити у вересні поточного року.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики

Допомога Силам оборони: понад 624 тисячі українців скористалися чатботом єВорог

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 02.09.2024

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.