Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У семи районах області повністю завершено інвентаризацію захисних споруд

23 липня 2018 - 11:51

Про результати технічної інвентаризації та стан готовності захисних споруд цивільного захисту Запорізької області поінформував Департамент цивільного захисту населення облдержадміністрації. Наразі на обліку перебуває 692 захисні споруди цивільного захисту, в тому числі 327 сховищ і 365 протирадіаційних укриттів. За останніми даними, в області до прийняття осіб, що укриваються,  готові 9% споруд, обмежено готові – 69%, не готові – 22%.

На сьогодні в області проінвентаризовано 369 захисних споруд , що становить 53,32 % від загальної кількості, з них: 121 – комунальної форми власності (34 сховища, 87 ПРУ),  191 – державної форми власності (129 сховищ, 62 ПРУ) та 57 – приватної форми власності  (39 сховищ, 18 ПРУ). У тому числі протягом І-ІІ кварталів  2018 року  проінвентаризовано 16 захисних споруд цивільного захисту в м. Запоріжжя (3), Бердянському (10), Гуляйпільському (1), Чернігівському (1) та Оріхівському (1) районах.

Заходи з технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту краще проводилися в містах Енергодар, Мелітополь, Бердянськ, Запоріжжя, у Василівському, Гуляйпільському, Приморському та Токмацькому районах.

Інвентаризація захисних споруд комунальної форми власності завершена у м. Запоріжжі, Бердянському, Більмацькому, Вільнянському, Мелітопольському, Михайлівському, Приазовському та Якимівському районах. Залишаються непроінвентаризованими захисні споруди цивільного захисту комунальної форми власності в Оріхівському (6), Пологівському (1), Приморському (1) та Чернігівському (1) районах.

Незадовільно проводиться технічна інвентаризація в м. Токмак, Чернігівському, Оріхівському районах: у м. Токмак із 30 захисних споруд цивільного захисту проінвентаризовано чотири (13%); у Чернігівському районі із 18 захисних споруд проінвентаризовано три (17%); в  Оріхівському районі із 44  захисних споруд цивільного захисту проінвентаризовано 13 (30%).

Інвентаризація захисних споруд державної форми власності завершена на 191 об’єкті, що становить 77%, залишається непроінвентаризованими 57 споруд, з них 14  неможливо проінвентаризувати.

У Департаменті цивільного захисту населення облдержадміністрації підкреслили, що до кінця  2018 року необхідно проінвентаризувати всі захисні споруди цивільного захисту всіх форм власності.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Після 1 вересня Уряд продовжить виплати на проживання для ВПО, які потребують підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 03.09.2024

Впродовж доби окупанти 313 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики

Допомога Силам оборони: понад 624 тисячі українців скористалися чатботом єВорог

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 02.09.2024

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області