Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Запоріжжі пройшли урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

2 липня 2018 - 15:55

Згідно з Указом Президента України День Нацполіції України запроваджений в квітні поточного року і щорічно відзначатиметься 4 липня. Напередодні свята в обласному музично-драматичному театрі ім. В. Магара відбулися урочисті збори, участь в яких взяв голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

- Президент України Петро Порошенко, став першим керманичем держави, який не мріє, а реально впроваджує в життя необхідні для нашої країни реформи. За останні роки ми побачили чимало позитивних змін у нашій державі. І однією з таких стала реформа Нацполіції. Ще навесні 2014 року український народ остаточно збагнув необхідність проведення реформ у силовому блоці. Тож після проведення виборів нової влади та формування складу законодавчих та виконавчих органів почався процес складних реформ, метою яких було викорінення корупції та беззаконня з судової та правоохоронної систем. 16 квітня 2016 у Запоріжжі запрацював перший оновлений підрозділ Нацполіції - патрульна  поліція. На острові Хортиця присягу склали 509 патрульних поліцейських. Серед нових поліцейських 20% - жінки, і кожен десятий з тих, хто склав присягу, проходив службу в зоні АТО. Ви виконуєте чимало важливих завдань, зокрема - забезпечення громадської безпеки, охорони та захисту прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави. Та найважливіше – це якісний перехід до нових, сучасних  правоохоронних органів. Аби нова українська поліція мала високу довіру українського народу. Тож вітаю вас з новим професійним святом! І дякую за те, що ви чесно служите насамперед українському народу, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

З нагоди свята очільник регіону вручив відзнаки кращим фахівцям Нацполіції Запорізького краю. Так за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, високий професіоналізм у документуванні, розкритті та розслідуванні кримінальних проваджень та з нагоди 55-ої річниці від дня створення слідчого апарату в органах внутрішніх справ України нагороджено співпрацівників досудового розслідування Головного управління Національної поліції в Запорізькій області медаллю «За розвиток Запорізького краю» голова облдержадміністрації відзначив заступника начальника Головного управління національної поліції–начальника слідчого управління, підполковника поліції Костянтина Гребенюка; заступника начальника управління–начальника організаційно–методичного відділу слідчого управління, полковника поліції Олександра Гребеннікова та заступника начальника управління–начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління, підполковника поліції Вікторію Козар.

Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль нагородив старшого слідчого організаційно–методичного відділу слідчого управління, капітана поліції Олександра Григор’єва.

Окремо подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації з нагоди свята було оголошено: заступнику начальника слідчого відділення Пологівського відділення поліції, підполковнику поліції Сергію Мережку; старшому слідчому відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності та службової діяльності слідчого управління, підполковнику поліції Володимиру Войтенку;  старшому слідчому в ОВС відділу розслідування злочинів загально-кримінальної спрямованості слідчого управління, майору поліції Денису Тимохіну; слідчому слідчого відділу Бердянського відділу поліції, майору поліції Руслану Мащенку; заступнику начальника слідчого відділу Енергодарського відділу поліції, майору поліції Любові Пальваль; заступнику начальника слідчого відділення Василівського відділення поліції, капітану поліції Яніні Волик; слідчому відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління, старшому лейтенанту поліції Мар’яні Дубенській; слідчому відділення розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого відділу Мелітопольського відділу поліції, лейтенанту поліції Олександру Казакову та помічнику слідчого відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління, старшому лейтенанту поліції Сергію Єрмаку.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Назавжди в строю: історія героя-поліцейського із Запорізької області, що захищав Україну

Трагедія в Запоріжжі: російський обстріл забрав життя двох людей, ще одна дівчина та чоловік знаходяться в лікарні

Можливість стати частиною поліцейської спільноти: Всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський»

Після 1 вересня Уряд продовжить виплати на проживання для ВПО, які потребують підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 03.09.2024

Впродовж доби окупанти 313 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики