Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області чекає на нове кадрове поповнення

15 червня 2018 - 10:25

Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області – орган державного фінансового контролю, завдяки якому тільки за п’ять місяців 2018 року забезпечено відшкодування завданих державі збитків на суму 23,9 млн. грн.

Загалом протягом січня – травня 2018 року в ході проведення заходів державного фінансового контролю виявлено фінансових порушень на суму 27,3 млн. грн.

Тільки в шести управліннях соціального захисту населення Запорізької міської ради та райдержадміністрацій виявлено порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму майже 13,7 млн. грн.., з них 13,1 млн. грн. (96 %) відшкодовано в ході проведення ревізій.

За результатами вжитих аудиторами заходів керівники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій прийняли 26 управлінських рішень. За підсумками державних фінансових аудитів прийнято до виконання 12 пропозицій.

Правоохоронним органам передано матеріали 16 контрольних заходів, за результатами яких розпочато чотири досудові розслідування та вручено п’ять  письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До підприємств, установ та організацій, у яких під час ревізій виявлено порушення, у 10-ти випадках застосовано заходи впливу у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення та зменшення бюджетних асигнувань, прийнято дві вимоги про повернення використаних не за цільовим  призначенням суми субвенції та коштів, наданих одержувачу бюджетних коштів.

За допущені порушення 41 особу притягнуто до адміністративної та трьох – до матеріальної відповідальності.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 228 млн. грг.

- Колектив Управління Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області – це висококваліфіковані фахівці своєї справи. Ми готові прийняти у сім’ю державних аудиторів та ревізорів нове поповнення: випускників економічних факультетів вищих навчальних закладів, спеціалістів відповідного профілю. Робота в Управлінні Східного офісу Держаудитслужби в Запорізькій області – це державна служба, прийом на роботу здійснюється на конкурсній основі, -  повідомив начальник Управління Геннадій Ващенко..

Детальну інформацію щодо вакансій можна отримати за телефонним номером (061) 233-05-69 у секторі по роботі з персоналом Управління або за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 129.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 

Читайте також

Назавжди в строю: історія героя-поліцейського із Запорізької області, що захищав Україну

Подарунок до нового навчального року: громади Запорізької області отримали 25 шкільних автобусів

Трагедія в Запоріжжі: російський обстріл забрав життя двох людей, ще одна дівчина та чоловік знаходяться в лікарні

Можливість стати частиною поліцейської спільноти: Всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський»

Після 1 вересня Уряд продовжить виплати на проживання для ВПО, які потребують підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 03.09.2024

Впродовж доби окупанти 313 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя