Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Енергодарі відкрито оновлений сервісний центр МВС

5 червня 2018 - 13:38

Сьогодні голова облдержадміністрації Костянтин Бриль перебуває з робочою поїздкою в Енергодарі, де взяв участь в урочистому відкритті територіального сервісного центру МВС України в Запорізькій області. Це передостанній із семи запланованих центрів у регіоні.

Новий сервісний центр МВС в Енергодарі - це відкритий офіс з сучасними технологіями та системами комунікацій. Зокрема, тут запроваджується електронна черга та здійснюється моніторинг співробітників.

- Це вже шостий сервісний центр, що запрацював у Запорізькій області на сьогодні. Загалом по Україні їх відкрито 63. У нашому регіоні їх заплановано сім і останній нині готується до відкриття в Бердянську. Ми плануємо, що він буде унікальним і найкращим у всій державі. Окремо хочу підкреслити, що податки з усіх отриманих у центрі платежів йтимуть до місцевого бюджету. Сучасні сервісні  центри МВС влаштовані  таким чином, аби робота була прозорою, а послуги працювали для людей. Це головні умови всіх реформ, що впроваджуються в Україні Президентом та Прем'єр-міністром України, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

У 2015 році постановою Кабінету Міністрів у рамках реформування МВС України були створені територіальні органи з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ. У Запорізькій області на сьогодні шість  уже приймають відвідувачів: два в Запоріжжі та по одному в містах Мелітополь, Пологи, Енергодар і Василівка. Загалом у Запорізькій області було здійснено реконструкцію приміщень центрів у Пологах та Енергодарі, а в Запоріжжі та Мелітополі сервісні центри відкрито у приміщеннях за новим зразком. Останній у Запорізькій області – зразковий для всієї України сервісний центр МВС у Бердянську – планується відкрити в поточному році.

Крім цього, понад рік у тих населених пунктах регіону, де немає стаціонарних центрів, послуги громадянам надає мобільний сервісний центр МВС.

Деякими послугами сервісних центрів МВС можна скористатися онлайн. Наприклад, замовити довідку про несудимість у пару кліків чи ознайомитися з онлайн-інструкцією для громадян, які хочуть отримати водійське посвідчення вперше. В ній зібрані посилання на всі сервіси для підготовки до іспитів з ПДР: онлайн-тренажер, чекліст, схеми маршрутів тощо.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Назавжди в строю: історія героя-поліцейського із Запорізької області, що захищав Україну

Подарунок до нового навчального року: громади Запорізької області отримали 25 шкільних автобусів

Трагедія в Запоріжжі: російський обстріл забрав життя двох людей, ще одна дівчина та чоловік знаходяться в лікарні

Можливість стати частиною поліцейської спільноти: Всеукраїнський вишкіл «Джура – поліцейський»

Після 1 вересня Уряд продовжить виплати на проживання для ВПО, які потребують підтримки

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 03.09.2024

Впродовж доби окупанти 313 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя