Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль очолив делегацію, що бере участь у міжнародному інвестиційному форумі

11 квітня 2018 - 16:06

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль, а також голова парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов, народний депутат України Олександр Пономарьов та інші представники Запорізької делегації беруть участь в Інвестиційному форумі Annual Investment Meeting 2018, що триває в м. Дубай, ОАЕ.

У рамках заходу заплановано презентацію інвестиційного та економічного потенціалу Запорізької області, а також проведення перемовин із представниками інвестиційних компаній щодо започаткування зв’язків та залучення коштів в актуальні проекти регіону.

Зокрема, потенційним інвесторам буде представлено інвестиційний проект будівництва зовнішніх мереж та споруд водопостачання та водовідведення селища Кирилівка. За словами запорізьких фахівців, проект спрямований на забезпечення лікувально-оздоровчих закладів централізованим водопостачанням та каналізацією, а також запобігання забрудненню ґрунтових, поверхневих і підземних вод. На сьогодні загальна вартість проекту складає 39,486 млн. дол. США.

Як наголосив Костянтин Бриль, участь в Інвестиційному форумі - це чудова можливість представити в світі об’єктивну інформацію про переваги та вагомі досягнення нашої області, а також обмінятися досвідом з іноземними партнерами щодо залучення інвестицій в економіку регіону.

- Українська делегація активно налагоджує співпрацю з різними  світовими інвесторами. На сьогодні не всі напрямки є для них зрозумілими, проте вони дуже прагнуть до співпраці. Хочу наголосити, що арабські інвестори є справжніми фахівцями з опріснення води. Тож нині ми розглядаємо передачу в концесію проекту водогону в Кирилівці. Восени цього року інвестори планують побувати в столиці України, а ми також запросимо їх на «InCoForum» до Запоріжжя. Цей захід традиційно пройде в нашій області восени. Він завжди залучає чимало інвесторів.  І я докладу чимало зусиль для його організації на найвищому рівні. Нині ми проводимо продуктивні переговори в Дубаї. Та остаточне рішення буде прийматися після того, як фахівці ознайомляться з деталями проекту на місці, - повідомив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня війни

Допомога із Франції: у Запоріжжі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали нові гаджети для навчання

Безоплатна стоматологічна допомога для військових та ветеранів: пілотний проєкт

Графіки погодинних відключень: чому їх змінюють та від кого це залежить

Розвиток соцпослуг, цифровізація в соціальній сфері та робота Центрів життєстійкості: Оксана Жолнович відвідала Запоріжжя з робочою поїздкою

В українських школах вже цього року працюватимуть інспектори Служби освітньої безпеки

За матеріалами СБУ судитимуть чергового зрадника, який добровільно перейшов на бік окупантів

Кешбек за українське: стартувало бета-тестування національної програми

РАДІАЦІЙНИЙ ФОН В КОНТРОЛЬНИХ ТОЧКАХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 04.09.2024

Впродовж доби окупанти 268 разів били по 7 населених пунктах Запорізької області

Назавжди в строю: історія героя-поліцейського із Запорізької області, що захищав Україну

Подарунок до нового навчального року: громади Запорізької області отримали 25 шкільних автобусів