Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Прямий зв'язок з владою: жителі сигналізують про критичні проблеми

16 березня 2018 - 14:23

Сучасний стан житлово-комунального господарства знаходиться у критичному стані, в місті Запоріжжя та інших населених пунктах області накопичилася значна кількість проблем, які потребують негайного розв’язання.

Про це свідчить велика кількість дзвінків від жителів області, які надійшли під час   прямої телефонної лінії з керівником апарату  облдержадміністрації  Зінаїдою Бойко.

Найбільше зверталися міста Запоріжжя з проблемами, які стосувалися зниження рівня та якості комунальних послуг, недосконалої тарифної політики,  що  викликає  обґрунтоване невдоволення.

Так, жителі Шевченківського,  Дніпровського та Вознесенівського районів обласного центру скаржились на ігнорування проблем мешканців багатоквартирних будинків,  неодноразові, а часом кількарічні звернення до комунальних служб, управляючих компаній та місцевих органів влади з питань ремонту будинків, полагодження дахів, водопровідних та каналізаційних систем, закриття люків, прибирання прибудинкових територій, обрізки дерев тощо. Результатом звернень  були відписки органів місцевого самоврядування або взагалі ігнорування.

Не меншої уваги потребує вирішення питання ремонту доріг як місцевого, так і обласного значення. Зокрема, на прямий телефонний зв'язок вийшла редактор Мелітопольського сайту новин «06-19.сom.ua», яка стурбована великою кількістю скарг автомобілістів, які рухаються трасою Запоріжжя-Мелітополь, на якість дороги після зимового періоду, адже автомобілі зазнають значних пошкоджень.

Під час спілкування  із заявниками Зінаїда Бойко надала роз’яснення, а також взяла на контроль питання, які потребують  відповідних заходів реагування. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПриватБанк продовжує підтримувати освітні та медичні заклади регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 05.09.2024

Впродовж доби окупанти 324 рази били по 7 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня війни

Допомога із Франції: у Запоріжжі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали нові гаджети для навчання

Безоплатна стоматологічна допомога для військових та ветеранів: пілотний проєкт

Графіки погодинних відключень: чому їх змінюють та від кого це залежить

Розвиток соцпослуг, цифровізація в соціальній сфері та робота Центрів життєстійкості: Оксана Жолнович відвідала Запоріжжя з робочою поїздкою

В українських школах вже цього року працюватимуть інспектори Служби освітньої безпеки

За матеріалами СБУ судитимуть чергового зрадника, який добровільно перейшов на бік окупантів

Кешбек за українське: стартувало бета-тестування національної програми

РАДІАЦІЙНИЙ ФОН В КОНТРОЛЬНИХ ТОЧКАХ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 04.09.2024