Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьких дівчат жартівливим заходом привітали з весною

6 березня 2018 - 16:29

Напередодні Міжнародного жіночого дня та свята весни запорізькі хлопці вирішили випробувати дівчат на міцність та стійкість.

Так, представники вишів, коледжів та промислових підприємств області зібралися на льодовій арені «Метелиця», де найчарівніші запорізькі дівчата під пильним оком хлопців позмагалися за почесні звання.

Серед дівчат були розіграні комплекти нагород: «Міс грація», «Міс бортик». «Міс крижаний грамофон», «Міс віртуозне падіння», «Міс морозна весна», «Міс весняний настрій» та «Міс крижана чарівність».

- У такій жартівливій формі ми вирішили привітати сьогодні наших дівчат. Сучасні жінки – це втілення сили, стійкості та міцності, але водночас вони ніжні та прекрасні. Бажаємо нашим дівчатам, незважаючи на крижані та морозні ситуації в житті, завжди бути з весною в душі та залишатися натхненням для всіх навколо, - зазначила начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

Як повідомили в Управлінні, захід був виключно ініціативою молоді та проведений з метою  саме неформального спілкування та забезпечення найбільш святкової атмосфери.

Цими днями на базі обласного центру молоді також буде представлено проект для сучасних жінок під назвою «Майстерня краси». У його рамках відбудуться тренінг «Краса - шлях мудрих жінок», майстер-клас з нанесення професійного макіяжу, уроки сучасного тацю від школи танцю «Рондо» та майстер-клас із зумби.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Запорізька область – у фокусі уваги держави та міжнародних партнерів», – голова ЗОДА Іван Федоров

Земельний банк: оренда державних земель на прозорих умовах

Результат роботи групи «Прозорість і підзвітність» – економія коштів внаслідок відміни закупівель

ПриватБанк продовжує підтримувати освітні та медичні заклади регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 05.09.2024

Впродовж доби окупанти 324 рази били по 7 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 924-го дня війни

Допомога із Франції: у Запоріжжі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали нові гаджети для навчання

Безоплатна стоматологічна допомога для військових та ветеранів: пілотний проєкт

Графіки погодинних відключень: чому їх змінюють та від кого це залежить

Розвиток соцпослуг, цифровізація в соціальній сфері та робота Центрів життєстійкості: Оксана Жолнович відвідала Запоріжжя з робочою поїздкою

В українських школах вже цього року працюватимуть інспектори Служби освітньої безпеки