Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На часі - правове врегулювання проблем землекористування Хортиці

7 березня 2008 - 10:01

Заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Фукс за дорученням керівника регіону Валерія Черкаски в прес-центрі ОДА провів нараду з питань правового врегулювання землекористування та повноти сплати податків за землю на острові Хортиця.

У заході взяли участь представники Державної податкової адміністрації в Запорізькій області, Запорізького міськвиконкому, депутати Запорізької міської ради, керівники структурних підрозділів ОДА та національного заповідника «Хортиця».

Учасники наради відзначили, що поточний стан справ щодо оформлення правоустановчих документів на користування земельними ділянками як юридичних, так і фізичних осіб викликає занепокоєння. Адже чимало землекористувачів до цього часу такі документи не оформили, а державні органи, зокрема, податківці не мають нормативних засад, щоб реалізувати свої повноваження і за несплату податків притягати їх до відповідальності.

- Сьогодні маємо спільну мету – врегулювати питання землекористування на острові Хортиця, оформити договори про оренду земельних ділянок та контролювати надходження до бюджету, - окреслив завдання заступник голови ОДА Геннадій Фукс. – Тому, об'єднавши наші зусилля, спрямуємо їх на прискорення процесу інвентаризації земель та оформлення правоустановчих документів на землекористування у повній відповідності до закону. Тільки компетентна робота з цих напрямків забезпечить планові обсяги надходжень до бюджету та належне фінансування Національного заповідника за державними програмами.

 

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок