Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Черкаска: «В Запорізькій області триває будівельний бум»

4 березня 2008 - 14:15

За участю виконуючого обов'язки голови облдержадміністрації Валерія Черкаски у ПС «Юність» відбулось офіційне відкриття ХІІІ міжрегіональної спеціалізованої виставки будівельних матеріалів і технологій «Домострой-Весна 2008», організованої Запорізькою торгово-промисловою палатою.

- Запорізька область сьогодні активно відбудовується, і ця виставка - гарна нагода для будівельників продемонструвати потенційним покупцям свої можливості, - зазначив Валерій Черкаска під час офіційного відкриття «Домостроя». – Приємно, що тут представлені іноземні компанії, підприємства з інших регіонів України - це свідчить про непересічну цікавість ділових кіл до нашого регіону. Отже, будівельний бум, що охопив Запорізьку область, триватиме і надалі.

Після урочистого відкриття керівник регіону разом з заступником голови обласної ради Леонідом Анісімовим, секретарем Запорізької міської ради Юрієм Каптюхом, президентом ЗТПП Володимиром Шаміловим ознайомився зі стендами виставки. Тут представлені понад 140 експонентів вітчизняних та зарубіжних компаній, які демонструють повний спектр новітніх технологій, матеріалів та послуг сучасної будівельної індустрії. Цього року вперше в рамках проекту «Домострой» провадиться спеціалізована виставка «Ландшафтний дизайн», учасниками якої стали понад 20 підприємств, що представляють різноманітні рішення з благоустрою територій.

Захід відбувається за сприяння Міністерства регіонального розвитку і будівництва України, Української будівельної асоціації.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році