Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Безпосереднє спілкування з людьми – джерело ефективних управлінських рішень

9 лютого 2008 - 16:26

Віднайти необхідні кошти для проведення операції з видалення катаракти ветерану праці, інваліду ІІ групи Катерині Федорівні Дем'яненко. Таким було перше доручення виконуючого обов'язки голови облдержадміністрації Валерія Черкаски під час проведення особистого виїзного прийому громадян в Оріхівському районі.

- Я ніколи нікого ні про що не просила… - зі сльозами на очах сказала літня жінка, котра першою прийшла на прийом до Валерія Черкаски. З наданих документів та пояснень фахівців керівник регіону дізнався, що Катерина Федорівна потребує негайної операції з лікування катаракти, а також ретельного медичного обстеження. Адже медики підозрюють у неї захворювання на глаукому.

- Заспокойтесь, не треба плакати. Ви багато років працювали, допомагали державі. Сьогодні держава мусить допомогти вам, - так відреагував Валерій Черкаска на проблемне питання, з яким звернулася Катерина Дем'яненко, та пообіцяв віднайти необхідні для лікування жінки 4 тисячі гривень.

Серед інших проблем, які порушували жителі сіл Оріхівського району, переважали прохання щодо фінансової допомоги з газифікації та водопостачання населених пунктів. Валерій Черкаска запевнив представників Преображенської сільради, що вже цього року на їх території з'являться три свердловини з питною водою. Також глава області пообіцяв врахувати під час формування бюджету на 2009 рік кошти на газифікацію Новоандріївської сільради та села Новопавлівка, але за наявності необхідної проектно-кошторисної документації.

- В цілому, відзначаю позитивну динаміку розвитку Оріхівського району, - зазначив Валерій Черкаска, підбиваючи підсумки виїзного особистого прийому громадян. – Водночас люди ставлять перед обласною та районною виконавчою владою питання щодо газифікації та водопостачання. Ми готові виділяти району більше коштів за умови одночасного зростання прибуткової частини районного бюджету.

Особисті виїзні прийоми громадян керівництвом регіону будуть тривати і надалі, - запевнив Валерій Черкаска. Адже їх нагальну необхідність вкотре підтвердило особисте спілкування із жителями Оріхівського району.

- Лише тоді, коли керівник достеменно дізнається про проблеми території від пересічних громадян, він здатен приймати своєчасні та ефективні управлінські рішення, - наголосив Валерій Черкаска.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році