Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Завдання місцевих бюджетів – пошук додаткових джерел надходжень

8 лютого 2008 - 16:23

Серед головних розглянуто питання щодо визначення на територіях земельних ділянок, які можна запропонувати на аукціон, а також формування доходної частини бюджетів від орендної плати за землю. Саме ці джерела керівництво облдержадміністрації вважає основними додатковими наповнювачами скарбниці районів. Заслухавши інформацію глав районів з цих питань, заступник голови ОДА наголосив: "Ми й надалі вимагатимемо від вас системно й послідовно проводити цю роботу. Від її ефективності залежить рівень наповнення бюджету, а отже й розвитку кожної території".

Чільну увагу також було приділено обговоренню питання підготовки проекту переліку об'єктів, які передбачається фінансувати за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам. Відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік" та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" нашій області виділено субвенцію на соціально-економічний розвиток у сумі 48350 тис. грн., субвенцію на заходи з енергозбереження, які включають оснащення інженерних вводів багатоквартирних житлових будинків засобами обліку споживання води і теплової енергії, ремонт і реконструкцію теплових мереж та котелень, будівництво газопроводів і газифікацію населених пунктів у розмірі 23729 тис. грн., а також трансферт на капітальні видатки – 39 млн.грн.

- Нині завдання місцевої влади – якісно і вчасно підготувати необхідну документацію по об'єктах, які претендують на фінансування за рахунок субвенцій, – підкреслив Геннадій Фукс.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році