Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль представив нового начальника ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області

10 січня 2017 - 16:46

Згідно з наказом голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 10 січня керівником запорізького управління  призначено Віктора Шершнєва.

Нині ця служба об’єднує функції Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії, Управління фітосанітарної безпеки, Управління контролю у сфері насінництва і розсадництва, Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, Управління захисту споживачів та сектору контролю за регульованими цінами.

Як зазначив Костянтин Бриль, на території Запорізької області Держпродспоживслужба насамперед має поєднати в собі надання якісних послуг, спрямованих на благо громадян.

- У процесі реорганізації державних органів влади нерідко виникають проблеми, адже зникають старі та перевірені часом структури. Тож нові служби мають довести свою відповідність потребам сучасності. Сьогодні нам потрібна злагоджена та ефективна робота, яка буде спрямована на дотримання букви закону та застосування антикорупційного законодавства. Віктор Шершнєв уже знайомий запоріжцям за напрямком ветеринарії, тож  упевнений - цей орган буде працювати на благо наших громадян і люди дізнаються про вас за якістю роботи, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Особливо очільник регіону наголосив на важливості співпраці влади з Держпродспоживслужбою. Адже їх об’єднує одна мета -  захист прав та якісне життя кожного запоріжця.

Новопризначений начальник ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області також відзначив важливість консолідації зусиль із владою.

- Ми маємо працювати як єдиний механізм, аби в кожному куточку області люди отримували методичну, юридичну та іншу професійну допомогу фахівців. Усі мають бачити, що Держпродспоживслужба стоїть на захисті прав наших споживачів, - зазначив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктор Шершнєв.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Наше спільне завдання – нарощувати кількість захисних споруд та наводити лад в наявних»: заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко

За матеріалами СБУ до 8 років позбавлення волі засуджено російського агента, який «зливав» ворогу розташування ремонтних баз військової техніки у Запоріжжі

В Запоріжжі будують «підземну школу» для тисячі учнів – голова ЗОДА Іван Федоров перевірив хід робіт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 391 удар по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 861-го дня війни

Акція «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: в Запоріжжі стартувала реєстрація учасників забігу

Ветеранам спрощено процедуру отримання пільг на комунальні послуги

Нові робочі місця для жителів Пологівської громади: грант допоміг відкрити швейне виробництво

Заступник голови обласної державної адміністрації Чередніченко Володимир Анатолійович

Обрати сімейного лікаря, подати декларацію чи оновити персональні дані можна буде в «Дії»

«Муніципальна няня» тепер для дітей до 6 років: нові можливості для батьків в Україні