Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Музичний акорд Всеукраїнської акції єдності

20 грудня 2016 - 13:43

Музичний акорд Всеукраїнської акції єдності

14 грудня великим спільним концертом у Запорізькому академічному обласному театрі юного глядача завершилася зустріч запоріжців із учасниками Всеукраїнської акції „Потяг єднання України „Труханівська Січ”. Учасників акції „Труханівська Січ” концертними номерами привітали професійні артисти – заслужена артистка України Інна Гапон, композитор та співак, заслужений артист естрадного мистецтва України, заслужений працівник культури України Анатолій Сердюк, творчі колективи та окремі виконавці Запорізької дитячої музичної школи № 5.

Об’єднану команду волонтерів, освітян, студентів, школярів та духовенства -  учасників Всеукраїнської акції єдності - вітали колоритними номерами ансамбль викладачів музичної школи, хор „Весняночка”, ансамбль бандуристів, вокальні та фольклорні  ансамблі, ансамбль народних інструментів та оркестр української музики. Вели концерт викладачі навчального закладу Вікторія Артюшенко та Данило Гончаров. Напрочуд урочистим та зворушливим став фінал концерту, коли пролунала пісня „Моя Україна” у виконанні  солістки, володарки гран-прі міжнародних фестивалів та конкурсів Олександри Зворигіної у супроводі хору та всіх учасників концерту.

Представники делегацій з Донецької, Луганської, Вінницької, Волинської та інших областей щиро дякували за незабутні враження, які вони отримали на запорізькій землі. Про творчість та натхнення, доброзичливість та гостинність мешканців запорізького краю наші гості пообіцяли розповісти вдома друзям та знайомим, колегам, товаришам по волонтерській роботі. Концерт став високим заключним акордом насиченої подіями та враженнями програми перебування у Запорізькій області гостей з різних куточків України. 

Читайте також