Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Сонячне і тепле свято дитинства

3 червня 2016 - 14:28

Сонячне і тепле свято дитинства

1 червня в Оріхівському районному будинку культури відбулось відкриття літньої оздоровчої кампанії та заходи на відзначення Міжнародного Дня захисту дітей. На ганку районного будинку культури вихованці та керівники гуртків Оріхівського будинку дитячої творчості провели веселий флешмоб, організували конкурс дитячого малюнку на асфальті. Оріхівська районна бібліотека для дітей оформила виставку дитячих малюнків та робіт «Веселі долоньки», учасники виставки нагороджені солодкими призами. На сцені будинку культури пройшов святковий концерт «Весела подорож», підготовлений учасниками художньої самодіяльності.

Яскраві номери чергувались з розважальними рухливими іграми. До початку канікул в Оріхівському районному краєзнавчому музеї традиційно була оформлена виставка робіт учнів художнього відділення Оріхівської музичної школи. Зі святом дітей привітали заступник голови райдержадміністрації Т.С. Пересипкіна, голова районної ради К.В.Дудніченко, голови сільських територій, які побажали їм гарного відпочинку, приємних вражень, нових друзів та здійснення мрій, а також оголосили про початок літніх канікул та оздоровчої кампанії в районі. Заходи до Дня захисту дітей проведені в клубних і бібліотечних закладах району. У святі до Дня захисту дітей в смт. Комишуваха прийняв участь голова Оріхівської райдержадміністрації, який подарував дві гітари для Комишуваської дитячої музичної школи. Зі святом дітей привітали заступник голови райдержадміністрації Т.С.Пересипкіна, голова районної ради К.В.Дудніченко, голови сільських територій, які побажали їм гарного відпочинку, приємних вражень, нових друзів та здійснення мрій, а також оголосили про початок літніх канікул та оздоровчої кампанії в районі. Зі святом привітали дітей і в селах району; традиційно конкурс малюнку на асфальті проведено в Мирному, Новояковлівці, Комишувахі, Новоданилівці, Білогір’ї, Малій Токмачці. Біля Нестерянського будинку культури ігровою програмою, музичними вітаннями гостей зустрічав веселий клоун. Табір літнього відпочинку «Веселка» відкрився в Копанівському сільському клубі, та «Чомучки» при Новоіванівському сільському клубі. Учасники заходів, та переможці в конкурсах, отримали солодощі та фрукти від спонсорів та сільських рад.

Справжнє свято учням початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та району з нагоди початку канікул 31 травня подарувала Запорізька обласна філармонія, презентувавши нову музичну казку «Козацька сила» в рамках мистецького проекту «Філармонія – дітям»

Читайте також