Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Дякую ветеранам за ту Україну, яку вони нам подарували»

9 травня 2016 - 16:06

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам на Алеї Бойової Слави. Спільно з представниками влади області, міста та районів, а також громадськістю і молоддю учасники заходу привітали присутніх на святі ветеранів.

На честь перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля «Вогню пам’яті» в цей день запоріжці зібрались, аби віддати шану всім загиблим у 1939-1945 роки. Окрему подяку Костянтин Бриль висловив присутнім на святі ветеранам.

- Цей день не можна пережити без хвилювань, які передаються нам від наших батьків та дідів. Хочу привітати всіх ветеранів зі святом і попросити вас передати всі знання прийдешнім поколінням. Власне я дуже пишаюся своїми пращурами, що дійшли до Берліна та розписались на Рейхстазі. І їхню історію я зобов’язаний передати своїм онукам. Від усього серця  бажаю  ветеранам здоров’я та дякую їм за ту Україну, яку вони подарували нам, не шкодуючи власних сил та життя, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Також привітали присутніх і міський голова Володимир Буряк, заступник голови обласної ради Єгор Семенков, голова міської ради ветеранів Віктор Короленко та голова Консультативної ради учасників АТО при ОДА, боєць 37 мотопіхотного батальйону Олег Коломоєць.

Першими корзину квітів до Меморіалу загиблим воїнам поклали кращі вихованці Запорізького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник». Після чого всі присутні поклали квіти до пам’ятного знаку.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю

Металурги Запоріжжя приймають вітання з професійним святом

«Встановіть новий застосунок банку»: МВС попереджає про нову кібершахрайську схему

Моніторинг внутрішньообласних автобусних маршрутів: виявлено порушень на 100 тисяч гривень

«Україна – це Дім» – нова онлайн-платформа для ВПО та українських шукачів притулку за кордоном

Троє поранених внаслідок російських атак по Пологівському району. Серед них двоє дітей.

Фонд державного майна України запрошує взяти участь в орендних аукціонах. Лоти – приміщення у Запоріжжі для розміщення платіжних терміналів

Держприкордонслужба: наявність військово-облікового документа під час перетинання кордону обов’язкова

«Цифрова трансформація соціальної сфери – це зручність, комфорт та безпека людей», – заступник Міністра соціальної політики Костянтин Кошеленко

Вісім адміністративних послуг в одному вікні: Ірина Верещук ознайомилася з роботою проєкту «Я - ветеран» у Запоріжжі

СБУ викрила агентурну мережу, учасники якої створювали клони урядових чат-ботів для виявлення проукраїнських активістів на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.07.2024