Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На контролі – актуальні питання роботи апаратів райдержадміністрацій

2 лютого 2007 - 16:46

У селекторній нараді взяли участь заступники керівника апарату, начальники відділів облдержадміністрації та їх колеги з районів.

Вони обговорили ряд актуальних питань, а саме: покращення роботи зі зверненнями громадян, попередження корупції посадових осіб, дотримання регламенту роботи та контроль за виконанням нормативних документів у районних державних адміністраціях.

Під час наради особливу увагу приділили висвітленню роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністраціях. Так, заступник керівника апарату, начальних відділу звернень громадян облдержадміністрації Денис Кас'яненко наголосив, що перш за все необхідно дотримуватися термінів розгляду звернення, забезпечити всебічний підхід до аналізу та вирішення кожної справи. Обов'язковим є винесення питання про стан роботи зі зверненнями громадян на розгляд колегії райдержадміністрації.

Про дії щодо попередження корупції в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування області поінформував начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації Валентин Дмитренко. Зокрема, у 2006 році працівниками уповноважених державних органів складено і направлено до суду 102 протоколи за виявленими фактами порушень Закону України «Про боротьбу з корупцією» державними службовцями місцевих органів виконавчої влади та посадовими особами органів місцевого самоврядування (це на 31% менше, ніж у 2005 році). За результатами їх розгляду судами прийнято рішення про притягнення до адміністративної відповідальності 71 державного службовця (у 2005 році – 109). Виходячи з цього, завдання райдержадміністрацій – забезпечити виконання заходів щодо запобігання корупційним і злочинним проявам в органах державної влади.

Також на селекторній нараді обговорили питання кадрової та організаційної роботи, підготовки та контролю виконання нормативних документів тощо.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді

Програма єОселя: жителі Запорізької області вже отримали 29 пільгових кредитів на 36 млн грн

«Наше спільне завдання – нарощувати кількість захисних споруд та наводити лад в наявних»: заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко

За матеріалами СБУ до 8 років позбавлення волі засуджено російського агента, який «зливав» ворогу розташування ремонтних баз військової техніки у Запоріжжі