Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Хоробрі серця воїнів - Оріхівців

23 жовтня 2015 - 14:22

Хоробрі серця воїнів - Оріхівців

В Оріхівській районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч учнів старших класів та викладачів Оріхівської загальноосвітньої школи № 3 з учасниками антитерористичної операції на Сході України.

Воїни 55-ї  та  40-ї артилерійських бригад Віталій Намлієв та Сергій Кумець відповіли на запитання, які хвилюють кожного  про ситуацію та перебіг подій у зоні АТО.

Для підростаючого покоління і для дорослого населення ця зустріч дуже важлива - це можливість поспілкуватися з безпосередніми учасниками подій на Донбасі. Адже саме в таких обставинах, в яких опинились наші захисники, виявляється справжній патріотизм, почуття гідності, гордість за свою країну.

Оріхівці порадували гостей виступами самодіяльних талантів: читачки бібліотеки Даша Горушко та Маша Грицаєнко прочитали вірш офіцера прикордонної служби України  Володимира  Патоли; музичні твори прозвучали у виконанні учнів та викладачів Оріхівської школи естетичного виховання тощо. Присутні подякувала воїнам за їх службу та відверту цікаву розповідь. На згадку про зустріч всі разом сфотографувалися, а гостям подарували квіти і солодощі.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять  мужніх воїнів, які віддали своє життя за єдину Україну. Серед них земляки-оріхівці: Андрій Сущевський, Сергій Суховий, Богдан Завада, Сергій Мар’єнко,  Сергій Маркозов. 

Читайте також