Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про благодійний телемарафон для бійців АТО

19 жовтня 2015 - 14:32

В області 9 жовтня стартував і триває перший і поки єдиний в Україні  благодійний телемарафон, зібрані під час якого кошти будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО та родинам загиблих бійців. Телемарафон приурочений до Дня захисника України, який триватиме до 6 грудня.

За словами  заступника голови облдержадміністрації Едуард Гугніна:  «Марафон є унікальним, такого не відбувається більше ніде в Україні,  є бажання зробити його щорічним, обласною традицією до Дня захисника. Адже допомога і пошана героям повинна бути основою державної політики та прикладом для виховання молоді».

Протягом усього телемарафону на рахунок громадської організації «Запорізька рада ветеранів АТО» надійшло 367 тисячі 517 гривень. З них 100 тисяч гривень перерахувала обласним громадським організаціям учасників АТО на статутну діяльність обласна влада, 100 тисяч – Запорізька міська рада, 55 тисяч - група заводів: ПАТ «Запоріжсталь», ДП «Івченко-Прогрес», ПАТ «Запоріжвогнетрив», ПАТ «Запоріжкокс», ПАТ «Дніпроспецсталь», також власні кошти перерахували керівники облдержадміністрацій.

Крім того, ветерани Другої світової війни від телемарафону «Пам’ять», що проводився до Дня Перемоги, передали бійцям та родинам загиблих учасників АТО 68 тис. 800 грн.

Виносимо велику подяку місту Запоріжжя та Мелітопольському, Пологівському, Оріхівському районам та працівникам державних установ України, а особливо хочемо відзначити такі підприємства, як ДП «Івченко-Прогрес» та групи заводів ПАТ «Запоріжсталь».

Щіро Вдячні за те, що в нашій області є підприємства, яким небайдужа доля та життя наших бійців АТО.

Тим часом марафон триває, до нього може долучитися кожен небайдужий житель області, який хоче допомогти бійцям та їхнім родинам.

Читайте також