Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про заходи з нагоди 15-річчя від дня утворення спілки громадських організацій «Ради національних товариств» у рамках відзначення 231-ї річниці заснування міста Мелітополя

29 вересня 2015 - 10:47

26 вересня 2015 року у м. Мелітополі за сприяння Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації відбулися заходи з нагоди 15-річчя від дня утворення спілки громадських організацій «Ради національних товариств» у рамках відзначення 231-ї річниці заснування міста Мелітополя. У заході взяли участь близько 10 національно-культурних товариств м. Мелітополя (кримськотатарське, караїмське, єврейське, болгарське, грузинське, російське, польське, вірменське та німецьке).

В рамках зазначених заходів відбулися презентація національних подвір’їв та ярмарок національних страв «Мелітопольська родина – це маленька Україна», виставка майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, розважальні програми.

Після чого виконуючий обов’язки Мелітопольського міського голови, секретар міськради С.А. Мінько здійснив обхід національного подвір’я, вітав учасників та вручив цінні подарунки кожній делегації національно-культурних товариств.

Завершилися заходи з нагоди 231-ї річниці заснування міста Мелітополя мистецьким святом – виставою «Осенини в колі дружної родини».

Читайте також