Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Патріотичні концерти для військовослужбовців

16 червня 2015 - 14:43

Патріотичні концерти для
військовослужбовців

В області триває патріотична акція «Зброя культури», до якої долучився і творчий колектив Запорізької обласної філармонії.

7 і 9 червня 2015 року на запрошення Запорізького обласного військового комісаріату, в рамках проведення командно-штабного навчання 1256-го загону оборони та роти охорони Центрального ОМВК артисти обласної філармонії подарували урочистий концерт для військовослужбовців – майбутніх захисників нашої Батьківщини.

Слова вдячності воїнам за їх мужність, витримку, непохитність, вірність громадянському обов’язку та гарний святковий настрій подарували провідні артисти філармонії: народна артистка України Любов Малицька, ансамбль бандуристів «Божена» під керівництвом Ольги Беженарь, Юлія Якса, Людмила Уракова, Ярослав Ніколаєв, Ольга Пацернюк, Віктор Храмов, ведуча концерту Вікторія Медвідь.

Захищаючи свободу, незалежність і територіальну цілісність України, істинні українці об'єднуються, підтримуючи один одного та всіляко допомагаючи тим, хто перебуває на передовій - у зоні антитерористичної операції.

Сьогодні культура і мистецтво - це ті цінності, які не тільки зберегли свою первинну значущість, а й знайшли нове звучання, адже часом духовна зброя сильніша звичайних багнетів.

Читайте також