Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Започатковано публічні звіти керівників закладів культури та мистецтва

25 червня 2014 - 14:00

Директором Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Мороко В.В. було започатковано публічні звіти керівників закладів культури та мистецтва.

Приклад щодо впровадження звітів продемонстрував сам Владислав Мороко, який під час громадських слухань наголосив, що головне для співпраці Департаменту з громадськістю - це відкритість, можливість надання громадськості брати участь у процесах прийняття рішень.

20 червня 2014 року свій звіт представив директор академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В.Г. Магара, який відзвітував перед громадськістю про підсумки роботи закладу в театральному сезоні 2013-2014 років та творчі плани на наступний театральний сезон.

Громадські слухання з питань культури відбудуться також і в районах та містах області. Зокрема свої звіти представлятимуть громадськості 02  липня 2014 року начальники відділів культури і туризму Гуляйпільської та Чернігівської райдержадміністрацій.

Владислав Мороко зазначив, що проведення таких громадських слухань сприятиме становленню громадських організацій як рівноправних партнерів у вирішенні проблемних питань щодо розвитку галузі культури на регіональному рівні.

Читайте також