Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про засідання колегії

26 грудня 2013 - 10:13

24 грудня 2013 року відбулось засідання колегії Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

На колегії розглянуті питання: Про забезпечення виконання завдань державної політики у сфері культури і туризму в Розівському районі, стан кінообслуговування населення області, забезпечення стану пам’яткоохоронної роботи у Запорізькому районі, підсумки ревізій фінансово-господарської діяльності обласних підвідомчих установ культури, мистецтва, навчальних закладів, здійснених контрольно-ревізійним управлінням в Запорізькій області в 2013 році тощо.

Члени колегії ухвалили план роботи Департаменту на 2014 рік, яким визначено пріоритетні напрями діяльності галузі на наступний рік та перелік основних культурно-масових заходів. Акцентовано увагу на забезпечення підготовки та проведення на високому організаційно-творчому рівні: творчого звіту майстрів мистецтв та аматорів народного мистецтва Запорізької області у м. Києві, а також культурно-мистецьких заходів у рамках святкування 70-річчя визволення України від фашистських загарбників, 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, 75-річчя утворення Запорізької області.

За підсумками колегії прийняті відповідні постанови та видані накази Департаменту.

Читайте також