Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про засідання оргкомітету ХІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького фестивалю „Акорди Хортиці”

14 березня 2013 - 09:58

13 березня 2013 року в Департаменті культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації відбулось засідання організаційного комітету ХІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького фестивалю „Акорди Хортиці” на чолі з головою організаційного комітету фестивалю - директором Департаменту Конаревою І.Е.

За інформацією членів оргкомітету ведеться активна робота щодо підготовки до проведення заходів фестивалю. У січні-лютому 2013 року проведено відбірковий тур фестивалю.

ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячого та юнацького фестивалю „Акорди Хортиці” відбудеться з 24 по 29 березня 2013 року на базі обласної філармонії та Запорізьких дитячих музичних шкіл № 1, 2, школи мистецтв № 1.

У фестивалі-конкурсі братимуть участь майже 650 обдарованих дітей з 5 країн світу: Україна, Росія, Білорусь, Молдова, Чехія.

Запорізьку область представлятимуть юні виконавці з мм. Запоріжжя, Токмака, Бердянська, Мелітополя, Токмацького, Бердянського, Мелітопольського, Кам’янсько-Дніпровського, Запорізького, Куйбишевського районів.

Оцінюватиме конкурсні виступи учасників авторитетне журі на чолі з професором кафедри спеціального фортепіано Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, заслуженим артистом України Валерієм Козловим.

За підсумками проведення засідання оргкомітету директором Департаменту затверджено план підготовки та проведення фестивалю.

Читайте також