Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Про збори колективу обласного театру ляльок

28 лютого 2013 - 15:34

27 лютого 2013 року в обласному театрі ляльок відбулись збори колективу за підсумками роботи у 2012 році. На зборах директор театру Колб Анатолій Михайлович доповів про виконання основних господарчо-фінансових та творчих показників театру, досягнення та плани на майбутнє. В першу чергу це виконання доручення голови облдержадміністрації А.М. Пеклушенка щодо культурного обслуговування мешканців всіх територій області, проведення виїзних вистав. Голова профспілкової організації Лубенець Надія Григорівна доповіла про діяльність профспілкового комітету закладу та його вплив на позитивний мікроклімат в колективі.

На зборах колективу відбулася зустріч з директором Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, заслуженим працівником України Конаревою Іриною Едуардівною, яка подякувала адміністрації, творчому колективу та всім службам театру за плідну роботу, участь у ІІІ Всеукраїнському козацькому фестивалі «Покрова на Хортиці-2012», розповіла про підтримку театрального мистецтва з боку обласної державної адміністрації..

Програмою розвитку культури Запорізької області на 2013-2017 роки передбачено фінансову підтримку з обласного бюджету на проведення капітальних та поточних ремонтів закладу, покращення матеріально-технічної бази (капітальний ремонт електричної частини, освітлювання сцени, системи звукопостачання, придбання нової театральної завіси), проведення Всеукраїнського фестивалю театрів ляльок «Лялькова веселка» та матеріально- технічне забезпечення театральних постановок, творчих проектів.

Сьогодні Запорізький обласний театр ляльок – один з провідних театральних колективів України, має стабільний творчий потенціал, амбіційні художні плани та ставить за мету отримання статусу академічного.

Читайте також