Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров попередив керівників підрозділів про персональну відповідальність

6 червня 2011 - 13:28

«Не гальмувати реформи» закликає Б.Петров керівників підрозділів

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів, на якій закликав посадовців плідно працювати над впровадженням реформ, що проводяться в державі. Очільник регіону детально зупинився на всіх питаннях, які порушувалися Президентом Віктором Януковичем під час засідання Ради регіонів минулого тижня. Борис Петров озвучив низку питань, які стали приводом для обговорення, і зажадав конкретних відповідей від керівників ряду управлінь щодо реалізації поставлених задач безпосередньо в Запорізькому регіоні.

- Президент України вкотре наголосив на необхідності просувати реформи, які запроваджуються в державі, на місцях, - зазначив голова ОДА. - І наша з вами задача - робити все від нас залежне і не гальмувати реформування держави. Адже зміни проводяться у складний економічний період і покликані, перш за все, вирішити низку проблем, пов’язаних із наслідками світової кризи в Україні. Разом з тим, хочу зауважити, що в країні, і в Запорізькій області зокрема, є позитивна динаміка. Нам є чим пишатися і ми будемо регулярно звітувати про результати роботи. Але є й низка проблемних питань, на яких слід акцентувати увагу та роботу обласної виконавчої влади.

Так, голова ОДА Борис Петров надав доручення вже в червні поточного року провести нараду щодо перспектив розвитку в Запорізькій області промислової та аграрної галузей, формування тарифів на послуги ЖКГ за умови можливого збільшення ціни на російський газ, а також державного фінансування на 2012 рік.

- Верстати державний бюджет має не Міністерство фінансів, а насамперед, території. Задача міністерства – економити ресурси, і нас це не влаштовує, - підкреслив Борис Петров. Тому вже у поточному році ми маємо зробити усі прогнози щодо субвенцій з держбюджету, на які будемо розраховувати в 2012 році. Аби уникнути ситуації, коли державні кошти на важливі для регіону об’єкти, виділяються під завершення фінансового року.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни