Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для вихованців інтернатів літо стартувало на «Острові скарбів»

6 червня 2011 - 09:57

Чудовий подарунок до відкриття літньої дитячої оздоровчої кампанії отримали вихованці інтернатних закладів області: за ініціативи голови обласної державної адміністрації Бориса Петрова 187 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зустріли літо в аквапарку «Острів скарбів», що у Кирилівці Якимівського району.

Відкривали новий сезон на «Острові скарбів», до речі, на другий день народження найбільшого аквапарку України, діти із Запорізької школи-інтернату №2, Запорізького навчально-реабілітаційного центру, Мелітопольської школи-інтернату №1, Мелітопольської спеціальної школи-інтернату №2, а також із Молочанської (Токмацький р-н), Новомиколаївської та Терпіннівської (Мелітопольський р-н) шкіл-інтернатів. З першої і до останньої хвилини перебування в аквапарку юним гостям не давали сумувати. Для їхніх розваг тут працювали 18 дитячих атракціонів, 8 басейнів, а найбільшою дивиною для всіх виявився справжній піратський корабель завдовжки 16 метрів і висотою 6 метрів, який сів на мілину просто посеред дитячого басейну. Кожен, ступивши на його палубу, відчув себе шукачем пригод і джентльменом удачі.

Веселий дитячий гомін тут не стихав до вечора. Господарі аквапарку потурбувалися, щоб за розвагами малюки не зголодніли, тож забезпечили їм смачне триразове харчування, а на прощання подарували сувеніри на згадку про цей дивовижний «Острів скарбів».

- Обласна виконавча влада на чолі з Борисом Федоровичем Петровим з особливим трепетом ставиться до знедолених дітей, - коментує подію заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук. - Прагнемо не тільки вирішувати їхні поточні проблеми, але й дарувати миттєвості безтурботної дитячої радості, як от в аквапарку «Острів скарбів». Щиро вдячний інвесторам цього розважального закладу за їх добре серце і благодійницьку діяльність. Передбачаємо, що наша співпраця з організації благодійних акцій триватиме, тож протягом літа чимало дітей із соціально незахищених сімей, багатодітних родин, дитячих будинків сімейного типу, притулків ще не раз побувають тут і, занурившись в атмосферу веселих пригод, відчують себе по-справжньому щасливими.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни