За інформацією начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимира Журавльова, з початку року на території регіону проведено 86 ярмарків, у яких взяли участь майже 2 тисячі місцевих товаровиробників. За цей період продавці реалізували продукції на суму 8,9 млн. грн.
Останній ярмарок у Запоріжжі та в усіх містах обласного значення пройшов 21 травня. У ньому взяли участь 98 підприємців.
Ціни на ярмарку приємно дивували запоріжців. М'ясо коштувало від 25 до 40 грн., молоко – 4,5 грн., яйце куряче – 4,8 - 6.00 грн., овочі – від 3 до 15 грн., фрукти – від 2 до 6 грн.
Разом з тим, незважаючи на популярність таких соціальних ярмарків, начальник головного управління АПК ОДА Володимир Журавльов повідомив, що у літній період ярмарки проводитись не будуть.
- Влітку м’ясо, рибу та молочну продукцію не можна тримати просто на прилавках, а на ярмарках холодильне обладнання відсутнє. Практику проведення ярмарків поновлять у вересні, коли спаде спека, - поінформував В. Журавльов.
Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації