Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проблеми підприємців вирішує виїзна приймальня

17 березня 2011 - 10:38

Відтепер поставити проблемні запитання спеціалістам у сфері підприємницької діяльності представники малого та середнього  бізнесу можуть під час роботи виїзної приймальні. Члени виїзної приймальні на чолі з заступником голови облдержадміністрації Петром Гончаруком та заступником начальника ГУ економіки, начальником управління регуляторної політики та підприємництва Світланою Кругляк провели прийом у місті Вільнянськ. Разом з посадовцями на запитання підприємців відповіли представники Державної податкової адміністрації у Запорізькій області, Держкомзему, управління внутрішніх справ та депутати. 

- Відновлена практика виїзних приймалень має позитивний ефект, - запевнив заступник голови ОДА Петро Гончарук. - У підприємців є унікальна можливість зекономити час та отримати необхідні консультації у ході зустрічі. До того ж, це позитивний досвід для керівництва обласної державної адміністрації. Адже підтримка бізнесу – один з пріоритетів, визначених обласною виконавчою владою на цей рік. На покращення бізнес клімату та підтримку підприємництва направлена державна політика. Ми ж, як представники виконавчої влади, отримуємо велику кількість інформації під час таких зустрічей, допомагаємо підприємцям у вирішенні проблемних питань.

Саме для з’ясування стану роботи податкової адміністрації у Вільнянському районі обласна влада обрала цю територію для проведення першого в цьому році прийому. До посадовців надійшла скарга з приводу тарифів на патент для торгівлі, а також неприйнятних стосунків між підприємцями та місцевими податківцями. Прохання вирішити існуючі проблеми прозвучало від підприємців під час зустрічі з головою облдержадміністрації Борисом Петровим. Під час роботи приймальні усі проблемні питання було вирішено. А з боку обласної державної адміністрації надано усі необхідні пояснення. Також підприємці цікавилися правилами сплати страхового пенсійного внеску, передбаченими законом штрафними санкціями з цього приводу, питаннями землевідведення тощо.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 887-го дня війни

Нова платформа «Пульс»: збір відгуків про державу від бізнесу

Отримати бронювання за годину тепер можливо в Дії

До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності!

Як уберегти себе від гепатиту: поради запорізьких епідеміологів

«Проблема звільнення наших хлопців з полону повинна бути на слуху», – сестра військовополоненого Оксана

Як замовити ліки з безкоштовною доставкою до відділень Укрпошти

Свідоме споживання електроенергії – нова норма для запоріжців

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 573 удари по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області