Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Уряд України задоволений станом справ у Запорізькій області

12 березня 2011 - 14:47

Звітуючи перед громадськістю України за рік роботи, представники уряду здійснюють робочі поїздки по регіонах країни. У Запоріжжі з цією метою побував заступник міністра економіки Володимир Бандуров. У рамках робочої поїздки урядовець відвідав одне з провідних підприємств області – ЗАТ «Запорізький автомобілебудівний завод», де ознайомився з процесом виробництва вітчизняних легкових автомобілів, а також провів нараду з керівництвом підприємства..

- Це підприємство – зразок того, якою повинна бути наша країна, сучасною, високотехнологічною, – відзначив Володимир Бандуров після ознайомлення з вироництвом. - Я на власні очі побачив, як робляться наші легкові автомобілі і змінив своє ставлення до них. Працівники та керівництво цього підприємства заслуговують на високу оцінку.

Підбиваючи підсумки за рік роботи уряду, заступник міністра економіки наголосив на тому, що в цілому владі вдалося виконати дуже складні завдання по стабілізації політичної ситуації в країні та одужанню реального сектора економіки. Так, у 2010 році ВВП збільшився на 4,2%, а приріст промислової продукції склав 11,2%. Зросла мінімальна заробітна плата, зменшилась кількість безробітних. Володимир Бандуров висловив задоволення уряду станом справ і в Запорізькій області.

- У нас немає суттєвих претензій до Запорізької області та її керівництва, – зазначив представник уряду. - Нас влаштовують темпи зростання економічних показників, що демонструє Запоріжжя. Звичайно, хотілося б ще більших досягнень, хотілося б значно кращих показників, особливо у питаннях зростання заробітної плати та стримування цін. Проте необхідно усвідомлювати, що миттєво змінити ситуацію на краще неможливо. Зростання реальних доходів населення можливо лише за умови підйому економіки. Але, зважаючи на поліпшення економічних показників, ми переконані, що разом йдемо у вірному напрямку.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі