Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров зустрівся з депутатами Бердянської міськради

25 листопада 2010 - 11:28

Сьогодні голова Запорізької обласної державної адміністрації Борис Петров перебуває з робочою поїздкою у приморських районах області. Наразі відбулась зустріч очільника регіону з новообраними депутатами Бердянської міської ради. На зустріч народні обранці прийшли майже у повному складі.

- Депутати Бердянської міськради продемонстрували злагоджену активну роботу на першій сесії і ми вдячні вам за це, - зазначив Борис Петров. - У найкоротші терміни узгоджено кандидатури та обрано секретаря міськради, заступників міського голови Бердянська, тож сподіваємося, що і в подальшому ви подаватимете приклад цивілізованого конструктивного діалогу та плідної роботи. Вибори завершено і настав час відкласти політичні питання на користь справ задля розвитку міста. Маємо надію, що в цій будівлі більше не повториться той цирк, який ми спостерігали протягом останніх років. Жителям Бердянська не потрібне шоу, вони хочуть жити в нормальних умовах та отримувати гідну зарплатню. Саме підвищення якості життя громадян – наше з вами першочергове завданя. Тож наполягаю, щоб ви активно стали до роботи.

Борис Петров обіцяв взяти під особистий контроль законність проведених останнім часом у Бердянську земельних операцій, зазначивши, що ті, хто працює в межах законодавства,  продовжать працювати, а з порушниками будуть розбиратись відповідні органи. 

Також голова ОДА окреслив основні перспективні напрямки розвитку інфраструктури Бердянська, питання залучення інвестицій. Представники обласної влади вважають за необхідне продовжити розвиток курортного напрямку, адже Бердянськ визнано курортом державного значення. Необхідно також будувати аеропорт, але не в центрі міста, як зараз, а поза межами, передбачивши зручну транспортну розв’язку.

Робоча поїздка Бориса Петрова триває. У її рамках заплановано ознайомлення з ходом робіт, які ведуться для укріплення Бердянської коси, з ходом робіт по розчищенню русла ріки Обіточна у Приморському районі. Також глава області планує зустрітися з керівництвом Мелітопольського міськвиконкому та провести особистий прийом громадян м.Мелітополь.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі