Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі аграрії святкують день сільгоспвиробника

16 листопада 2010 - 13:56

Голова облдержадміністрації Борис Петров взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства, які відбулися в обласному музично-драматичному театрі імені Магара. Зі сцени лунали слова  шани та вдячності за копітку працю усім,  хто дбає про плодючу запорізьку землю. Кращі представники галузі отримали нагороди та відзнаки  обласної влади за високі досягнення.

День працівника сільського господарства завершує напружений хліборобський рік. У 2010 році запорізькі аграрії продемонстрували високі результати. Зібрано понад 2 млн. тонн зерна. Позитивними стали й результати зібраного врожаю соняшника та кукурудзи. Динаміка росту спостерігається й у тваринництві. Загалом, за 9 місяців поточного року Запорізька область вперше за останні роки посіла чинне перше місце за темпами росту виробництва сільськогосподарської продукції. Про необхідність подальшого розвитку аграрного комплексу регіону говорив у своєму  виступі  голова обласної державної адміністрації Борис Петров.

- Цього року наша область досягла чудових результатів в агропромисловій галузі. І цими успіхами ми  завдячуємо кожному з вас, - звернувся Борис Петров до присутніх. - Разом з тим, маємо багато проблем у цьому напрямку, які потребують комплексного підходу, у тому числі й на рівні центральної влади. Є потреба у розробленні програми, спрямованої на розвиток сільського господарства, і для виконання цієї задачі уже в грудні обласна державна адміністрація проведе засідання колегії, присвячене проблемам села. Ми плануємо розглянути першочергові завдання роботи галузі в наступному році. А сьогодні я бажаю вам здоров’я, наснаги та розквіту. Зі святом! – завершив вітанням свій виступ голова ОДА.

Вже по завершенні свята очільник області провів прес-конференцію в редакції газети «Комсомольська правда в Україні», де ще раз підкреслив свої тверді наміри щодо розвитку сільського господарства Запорізького регіону і висловився про необхідність затвердити посаду заступника голови обласної державної адміністрації з питань агропромислового розвитку.

 

Оксана Горобцова,  управління у справах преси та інформації

Читайте також

Як замовити ліки з безкоштовною доставкою до відділень Укрпошти

Свідоме споживання електроенергії – нова норма для запоріжців

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 573 удари по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 386 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади