Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Кушугумській школі завершено демонтаж міжповерхового перекриття

18 червня 2010 - 13:37

Голова облдержадміністрації Борис Петров провів виїзну нараду у селищі Кушугум,  мета якої – проконтролювати хід виконання робіт з ліквідації аварійного стану перекриття другого поверху спеціалізованої школи «Інтелект». Таке завдання Борис Петров поставив у свій перший робочий день на посаді голови облдержадміністрації.

Роботи на об’єкті виконує «Промислово-будівельна компанія «Аквілон». Борис Петров пересвідчився, що станом на сьогодні завершено демонтаж міжповерхового перекриття та підлоги. Також виконано роботи з розвантаження балок перекриття від шлакового наповнювача, що слугував матеріалом для утеплення та їх зміцнення. Наразі розпочато монтаж гіпсокартонних перегородок та ремонт штукатурки.

Проте має місце відставання від затвердженого графіка на 10 днів. Основна причина – недостатнє фінансування і як наслідок – затримка з постачанням будматеріалів. Згідно з проектною документацією, розробленою Інститутом «НІІпроектреконструкція», вартість будівельно-монтажних робіт складає 5,2 млн. грн. Запорізька облдержадміністрація вживає заходів щодо забезпечення своєчасного фінансування виконання будівельно-монтажних робіт.

- Прийнято постанову Кабінету Міністрів, згідно з якою на соціально-економічний розвиток регіону передбачено виділити 22,2 млн.грн із Стабілізаційного фонду Державного бюджету, - зазначив Борис Петров. - Обласна влада внесла пропозиції у Міністерство регіонального розвитку та будівництва України передбачити виділення з цих коштів 4 млн. грн. на завершення робіт у Кушугумській школі. Це питання знаходиться під моїм особистим контролем і я обіцяю, що обов’язково буду присутнім на відкритті цієї школи до початку нового навчального року.

Учасники наради узгодили усі питання організаційного та фінансового характеру. Представники підрядної організації гарантували, що надолужать відставання  та забезпечать подальше проведення робіт за графіком. Завершити будівельні роботи планується 20 серпня 2010 року.



Вікторія Щаннікова, стажер на посаду радника голови облдержадміністрації

Читайте також

У Запоріжжі відзначили колективи міських та обласних лікарень

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 408 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 884-го дня війни

«Янголи війни»: Укрпошта презентувала марку, присвячену медикам

Літні Олімпійські ігри стартували в Парижі: у Запоріжжі підняли прапор Олімпіади

«Що для мене Україна?»: розпочато прийом робіт на IV Всеукраїнський творчий конкурс

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 441 удар по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 883-го дня війни

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі