Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Скликання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування складу Ради молодих вчених при Запорізькій обласній державній адміністрації

16 жовтня 2024 - 15:26

Повідомляємо про скликання ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів для формування складу Ради молодих вчених при Запорізькій обласній державній адміністрації (далі – Рада молодих вчених). Ініціативна група відповідатиме за організацію та координацію процесу створення Ради молодих вчених, яка стане платформою для підтримки та розвитку наукового потенціалу молодих дослідників області.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до цієї важливої ініціативи. Установчі збори будуть спрямовані на визначення основних завдань та напрямів роботи Ради молодих вчених, а також обрання її складу. Членами Ради молодих вчених можуть стати представники наукових товариств закладів вищої освіти області та мають бажання сприяти розвитку науки в регіоні.

Дата та місце проведення установчих зборів будуть повідомлені додатково.

До складу ініціативної групи увійдуть перші десять представників наукових товариств, які виявили бажання працювати в ініціативній групі та подали в електронному вигляді заявку за покликанням: http://surl.li/esjujt.

Контактна особа – Кристина Павлова, тел.: 050 874 72 29, e-mail: pavlova.kristyna.v@gmail.com.

Читайте також