Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дмитро Кровлайдіс: «Звернення до Центру рекрутингу – гарна нагода перевірити себе»

27 червня 2024 - 12:35

Дві вищі освіти, робота на великому підприємстві, бронь від мобілізації і… усвідомлене бажання стати на захист своєї країни. Дмитро Кровлайдіс звернувся до Центру рекрутингу Української армії в Запоріжжі і вже готується до служби в одній з бригад ЗСУ.

Все життя Дмитра пов’язане із Запоріжжям. Після закінчення школи він навчався в Запорізькому національному технічному університеті. Отримав спеціальність інженера-електромеханіка, а пізніше закінчив ще й факультет менеджменту. Нині чоловік працюває на заводі  «Мотор-Січ», має 15-річний досвід роботи. Як цінний фахівець він заброньований від мобілізації. Та попри це вирішив стати до лав ЗСУ.

– Я звернувся до Центру рекрутингу. Це була гарна нагода перевірити себе. Спочатку розраховував на посаду механіка або техніка. Встиг поспілкуватися з військовими з Нацгвардії. А потім до мене звернувся представник 81-ї окремої десантно-штурмової бригади. Запропонував стати оператором безпілотних авіаційних комплексів. І я погодився, бо маю знання і досвід роботи з технікою, – розповів рекрут.

Наразі Дмитро пройшов військово-лікарську комісію і вже за кілька днів вирушить до навчального центру, щоб пройти базову підготовку та отримати військову спеціальність.

– Настав момент, коли потрібно вирішити, до кого приєднатися – до тих, хто сидить, склавши руки, чи до тих, хто захищає свою країну. Я – українець, і тому маю бути з Україною! Я налаштований на важку, тривалу роботу. Я вірю в ЗСУ і вірю в перемогу! – впевнено заявив Дмитро Кровлайдіс.

Центр рекрутингу Української армії працює в Запоріжжі з 19 березня 2024 року. За цей час до нього надійшло 1521 звернення. 20 рекрутів, що звернулися до центру, вже проходять військову службу, ще 56 – базову підготовку в навчальних центрах. Отримати консультації про наявні вакансії можна за телефонами: 098-835-09-04, 066-183-10-75.

 

Читайте також