Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Дорогою дитинства»: в Запоріжжі організували благодійний ярмарок для дітей

10 червня 2024 - 17:00

Для 700 дітей Запорізької області провели благодійний ярмарок «Дорогою дитинства». Його організував Координаційний гуманітарний центр разом з благодійниками та представниками бізнесу.

- Ми хочемо систематизувати процес підтримки дітей, щоб своєчасно реагувати на їхні потреби. Цей захід – частина нашої роботи, – наголосив заступник голови Запорізької облдержадміністрації Євген Мироненко.

Для малечі створили тематичні локації: активності, майстер-класи та інтерактиви. За кожен етап вони отримували «мандрики», які обмінювали на подарунки та смаколики.

- Мені дуже сподобалося! Я отримала багато «мандриків» і тепер маю гарну іграшку на згадку. Тут так весело та цікаво, – поділилася враженнями 7-річна учасниця Ганна.

За словами організаторів, реалізація проєкту зайняла 3 тижні. Долучилися понад 30 партнерів. 

- «Дорогою дитинства» – це можливість поринути в казку, отримати позитивні емоції та згадати, що життя продовжується, – зазначила Ольга, мама учасниці заходу.

Не оминули увагою і батьків. Для них провели тренінг регіонального координатора Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» Сергія Дружиніна.

Організатори вже влаштували два свята для дітей 6-9 років. Попереду – заходи для підлітків. Загалом очікують майже 700 учасників.

Читайте також