Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Пліч-о-пліч» до перемоги: 70 юних спортсменів Запорізької області готові боротися за перемогу на всеукраїнських змаганнях

7 червня 2024 - 16:05

70 юних спортсменів Запорізької області їдуть до Києва, щоб взяти участь у Всеукраїнських змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Це – переможці обласного етапу, який об’єднав понад 655 учнів із 19 територіальних громад Запорізького регіону. 

  • Сьогодні ми вітаємо переможців – 70 дітей, які представлятимуть інтереси нашої області. Я вас вітаю з перемогою в обласному етапі, але, звичайно, всім нам хочеться радіти вашим перемогам і на державному рівні, – наголосив голова Запорізької облдержадміністрації Іван Федоров.

Впродовж змагань юні спортсмени виборювали перемогу у 5 видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу.

  • Ці змагання обʼєднали всіх: організаторів, батьків, учасників. Запорізька обласна державна адміністрація забезпечила повний супровід дітей до Києва. Нам активно допомагали і представники бізнесу. Дякуємо усім, хто долучився та підтримав наших дітей. Але більш за все – нашим військовим. Саме завдяки їхній мужності ми маємо можливість організовувати такі свята, – зазначила начальниця Департаменту освіти і науки ЗОДА Людмила Бухаріна.

Учасники змагань отримали сертифікати на спортивну форму та заряджений на перемогу талісман. Це – прапор Запорізької області, який власноруч підписав старший солдат 15 бригади оперативного призначення НГУ «КАРА-ДАГ»  Євген Бадін з позивним «Фанат».

  • Попри складні умови ви продовжуєте займатися спортом – рости духом, ставати кращими тілом. Дякуємо вам, пишаємося вами. Тільки вперед. Тільки до перемоги, – підсумувала секретарка Запорізької міськради Регіна Харченко


Читайте також