Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Запорізька область отримала допомогу від Німеччини для відновлення інфраструктури

31 травня 2024 - 09:39

Запорізька область отримала чергову партію гуманітарної допомоги від Федерального агентства технічної допомоги Німеччини (THW). Вантаж включає вантажівки, мікроавтобус, мініекскаватори, бетономішалки та набори інструментів для ремонтних і відновлювальних робіт.

– Отримане обладнання допоможе комунальним службам області швидше й ефективніше розв'язувати проблеми, що виникають внаслідок ворожих обстрілів, забезпечуючи швидке відновлення нормального функціонування інфраструктури, – зазначають в Управлінні зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності ЗОДА.

За словами спеціалістів, Запорізька область вже отримала від THW понад 100 найменувань техніки, включаючи генератори, буржуйки, транспортні засоби та інструменти. Допомога спрямована на підтримку громад регіону, а також енергетичних та водопровідних компаній.

Федеральне агентство технічної допомоги Німеччини – це організація, що спеціалізується на цивільному захисті населення. Її представники надають гуманітарну допомогу після катастроф і аварій не тільки в Німеччині, а й по всьому світу.

Читайте також