Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Регіон продовжує отримувати допомогу від міжнародних партнерів

8 лютого 2024 - 10:09

В рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва 06 лютого 2024 року Запорізька область отримала спеціальне обладнання для потреб підрозділів КП «Облводоканал» від Федерального агентства технічної допомоги Німеччини/Bundesanstalt Technisches Hilfswerk (THW) з метою ліквідації та запобігання надзвичайних ситуацій, захисту населення і територій від їх виникнення.

Отримана гуманітарна допомога складає 699 одиниць на загальну суму 122,0 тис. євро, зокрема: авто з причепами та обладнання (компресор, бетономішалка, будівельні інструменти тощо).

Нагадаємо, що наприкінці 2023 року від THW Запорізька область отримала  спеціальну автомобільну техніку – міні екскаватор для КП «Облводоканал».

В умовах, коли наші міста та села щодня зазнають обстрілів, нова техніка, яку ми сьогодні отримуємо, стане ключовим елементом у відновленні нашої інфраструктури. Вона дозволить нам не тільки швидше реагувати на надзвичайні ситуації, але й закладе підґрунтя для соціальної стабільності та відновлення громад.

Це символ надії, це інструменти, які допоможуть нам зняти руїни війни та збудувати міцне майбутнє.

Обласна влада на постійному зв’язку з міжнародними партнерами з метою координації діяльності з задоволення потреб населення нашої області в гуманітарній допомозі. 

З перших днів повномасштабного вторгнення Запорізька область відчуває потужну міжнародну підтримку у боротьбі з рф. 

Разом до перемоги!

Читайте також