Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Громади Запорізької області отримали 5 мобільних кейсів адміністратора ЦНАП

16 жовтня 2023 - 15:58

Набори для здійснення адміністративних послуг вручив перший заступник голови ОДА Руслан Мовчан.

Агентство USAID продовжує систематично підтримувати громади Запорізької області, що потерпають від російської агресії.

В рамках проєкту «Зміцнення громадської довіри» UCBI-IV п’ять громад отримали мобільні кейси адміністратора ЦНАП: Гуляйпільська міська рада, Преображенська сільська рада, Оріхівська міська рада, Михайло-Лукашівська сільська рада, Михайлівська сільська рада.

Перший заступник голови ОДА Руслан Мовчан подякував представникам USAID за системну підтримку.

-        Перші 10 кейсів, які були надані вашим проєктом у вересні 2023 року для громад Запорізького району, вже активно використовуються в роботі - при обслуговуванні маломобільних громадян за місцем їхнього проживання та мешканців віддалених територій, де відсутні об’єкти мережі ЦНАП, - зазначив Руслан Мовчан.

Представник проєкту USAID «Зміцнення громадської довіри» Олександр Кондратинський розповів, що за щирої підтримки американського народу кейси придбано саме для прифронтових та частково окупованих громад.

-        Це дозволить відновити після деокупації надання адміністративних послуг людям у віддалених куточках ваших громад. Я впевнений, що обладнання стане в нагоді. Системна співпраця дуже вдало виходить з Запорізькою ОВА, тож ми плануємо й в подальшому підтримувати громади регіону, - наголосив Олександр Кондратинський.

За словами першого заступника голови ОДА, будь-яка допомога для регіону у сфері розвитку адмінпослуг є безцінною. Адже, попри тимчасову окупацію переважної кількості громад області, постійні обстріли та пов’язані з цим кадрові проблеми, співробітники ЦНАП продовжують сумлінно працювати над підвищенням якості послуг та активно готуються до роботи після деокупації територій.

-         В майбутньому ми вбачаємо великі перспективи для продовження співпраці між проектом «Зміцнення громадської довіри» і Запорізьким регіоном, - резюмував Руслан Мовчан.

 

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

Читайте також