Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Відновлення територій: проєкт USAID передав громадам запорізької області оргтехніку

25 вересня 2023 - 15:39

В рамках проєкту UCBI-IV «Зміцнення громадської довіри» 8 громад Мелітопольського, Бердянського, Василівського та Пологівського районів області отримали комплекти IT-обладнання, які допоможуть населеним пунктам відновити роботу органів влади.

Новий проєкт USAID сприятиме підвищенню стійкості та відновленню прифронтових і деокупованих населених пунктів. Ці комплекти включають оргтехніку та українську символіку, а незабаром громади отримають набори для пунктів підтримки місцевого населення.

  • Сьогодні передаємо комплекти IT-обладнання. Надання людям необхідних послуг після їхнього повернення у звільнені населені пункти - один з основних складових процесу деокупації. Тому наше головне завдання - підготувати фахівців та забезпечити їх необхідною технікою, - наголосив Юрій Малашко.

Керівники громад активно готуються до відновлення роботи на територіях та зазначають, що отримані набори стануть у пригоді вже зараз, під час надання необхідних послуг громадянам, веденні бухгалтерського обліку та документообігу громади. Органи місцевого самоврядування наголошують, що наразі активно взаємодіють з міжнародними партнерами для підтримки людей.

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

Читайте також