Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Обласна влада продовжує співпрацю з міжнародними партнерами задля розвитку Запоріжжя

7 жовтня 2023 - 15:16

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Руслан Мовчан обговорив перспективи деокупації Запорізької області та проходження зимового сезону в умовах повномасштабної війни з представницею платформи "Razom for Ukraine" Меліндою Харінг та очільником UkrainianDefensefund Андрієм Лісковичем.

Представники партнерських організацій цікавились, які виклики стоять перед Запоріжжям у зв'язку з атаками військ РФ на критичну інфраструктуру, навчанням дітей під час війни та перспективами розвитку Запорізького краю після деокупації.

Руслан Мовчан наголосив, що і місто, і область загалом готуються до важкої зими, та окреслив сфери, в яких потрібна допомога західних партнерів. Він наголосив, що наразі в Запорізькій області триває модернізація укриттів у закладах освіти, щоб діти могли навчатися в сучасних умовах офлайн.

Мелінда Харінг пообіцяла підтримку регіону у сфері безпеки закладів освіти та наголосила, що дуже важливо, аби діти навчалися саме в колективі, офлайн, а не дистанційно.

Перший заступник голови ОДА висловив упевненість, що після деокупації Запорізька область зможе відновити свій промисловий потенціал, а також стане привабливим для інвестицій регіоном з розвиненою інфраструктурою.

 

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

Читайте також